Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Brandul Vacheron Constantin este disponibil în România, în exclusivitate prin CELLINI - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Orologerie de lux |
|

Brandul Vacheron Constantin este disponibil în România, în exclusivitate prin CELLINI

Cellini adaugă o nouă stea în palmaresul mărcilor excepționale și, începând din aceasta lună, brandul de ceasuri Vacheron Constantin va intra în portofoliul grupului şi va fi disponibil exclusiv în magazinul Cellini din Calea Victoriei 56.  
Patrimony

Dragoș Nicolae, Director General Cellini, declară că „Este o mare onoare și un motiv de bucurie să anunţăm începutul unei colaborări de excepţie cu una dintre cele mai bine cunoscute şi mai respectate manufacturi ale tuturor timpurilor. Prezența Vacheron Constantin confirmă încă o data standardul Cellini și poziția grupului pe piața din România.”

 

DESPRE VACHERON CONSTANTIN

Vacheron Constantin a fost fondat la Geneva în 1755 de Jean-Marc Vacheron, fiind cel mai vechi producător de ceasuri din lume, cu o producție continuă de peste 260 de ani. Fondatori ai spiritului ceasornicariei fine, cei de la Vacheron Constantin continuă să proiecteze, să dezvolte și să producă adevărate ceasuri de excepție, bazându-se pe cei trei piloni fundamentali ai mărcii: o tehnică perfect stăpânită, estetică inspirată și armonioasă și un nivel extrem de ridicat de finisare.

 

DESPRE CELLINI

Cellini Group este leader pe piața bijuteriilor si ceasurilor de lux din România, cu o rețea de 13 magazine.

Numele grupului a fost inspirat de cel al renumitului bijutier renascentist Benvenutto Cellini (1500 – 1571). Brandul a luat naștere în 1999 din dorința de a oferi pieței romanești o rețea de magazine în care cumpărătorii pot gasi ceasuri și bijuterii aparținând unor marci prestigioase, recunoscute pentru calitatea și excelența lor: Hublot, Breguet, Blancpain, Cartier, Jaquet Droz, Omega, Breitling, Bell&Ross, Corum, Graham, Rado, Longines, Tissot, Swatch, Fabergé, Maria Granacci, Eva Nobile, Furrer Jacot, Le Midì, Montegrappa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii