Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Black Friday la apartamente - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Imobiliare |
|

Black Friday la apartamente

Promoția de Black Friday a Grünenpark, prezentat în exclusivitate de compania ESOP Consulting se va lansa vineri 18 noiembrie, în cadrul Salonului Imobiliar București, ce se va desfășura la Palatul Parlamentului.
rsz_exterior_grunnenpark_esop

Potențialii cumpărători de apartamente vor avea la dispoziție o lună pentru a realiza tranzacția și a beneficia de promoția Black Friday 2016, prin care primesc bucătăria complet mobilată si echipată.

Ansamblul Grünenpark este amplasat în cartierul Drumul Taberei, prevede construirea a 85 de apartamente, în trei etape, de la garsoniere și apartamente de două camere, cu suprafețe între 37 și 6de metri pătrați, care se încadrează în programul Prima Casă, la apartamente de trei și patru camere, cu suprafețe cuprinse între 76 și 135 de metri pătrați.

În ce orașe au crescut prețurile cerute ale apartamentelor?

„Evenimentul de Black Friday coincide în acest an cu prezența noastră la un salon imobiliar, chiar în acest weekend, așa că am decis împreună cu dezvoltatorul să le dăm cadou cumpărătorilor noștri bucătăria complet mobilată și echipată. Aceștia au la dispoziție două modele de amenajare a bucătăriei, din care pot alege și le facem cadou de la mobilierul în sine, până la plită, cuptor pe gaz și hotă”, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting/CORFAC International.

Popoviciu investește 16,8 mil. de euro în prima fază a proiectului Belvedere Residences, ce va avea peste 1.500 de apartamente

Cumpărătorii de apartamente din perioada promoției Black Friday pot opta gratuit între două variante de amenajare, bucătăria Ness și bucătăria Spaccy, fiind incluse mobila de bucătărie și ca echipamente plita, cuptorul pe gaz și hota.Prețurile actuale pe metru pătrat variază între 850 și 1.000 euro, în funcție de finisajele alese și modalitatea de plată.

În perioada 18 noiembrie-20 noiembrie 2016 reprezentanții de vânzări ai Grünenpark se vor afla la Salonul Imobiliar București, care se organizează la Palatul Parlamentului, București.De promoția Black Friday 2016 Grünenpark beneficiază cumpărătorii care semnează contracte între 18 noiembrie 2016 și 18 decembrie 2016.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii