Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 BBC Earth și robotul umanoid „Sophia” vor explica ce înseamnă să fii om în noul sezon „Despre Natura Umană” - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

BBC Earth și robotul umanoid „Sophia” vor explica ce înseamnă să fii om în noul sezon „Despre Natura Umană”

BBC Earth a dezvăluit azi primul trailer din sezonul „Despre Natura Umană”, care în următoarele 18 luni va explora natura umană – analizând ce înseamnă a fi om, cum am putea să îmbunătățim felul în care trăim, și ce rezervă viitorul pentru generațiile următoare.
Despre Natura Umana_teaser_Sophia

BBC Earth colaborează cu unul dintre cei mai sofisticați roboți umanoizi din lume – Sophia, creat de Hanson Robotics.

Sophia va acționa ca purtător de cuvânt al noului sezon „Despre Natura Umană” de la BBC Earth.

În trailer, pe măsură ce audiența o aude vorbind despre minunile umanității, vedem cum camera video panoramează ușor din spatele Sophiei pentru a-i dezvălui trăsăturile feței. Trailerul evidențiază faptul că nici ceva așa de avansat din punct de vedere tehnologic precum Sophia nu poate egala cu adevărat complexitatea naturii umane.

Sezonul „Despre Natura Umană” va cuprinde mai multe documentare cu prezentatori precum Michael Mosley în noua serie „Totul despre om” (5×50”) care pune comportamentul uman sub microscop sau precum Jimmy Carr care va prezenta documentarul „Știința Râsului” (1×60”) care încearcă să afle ce este râsul și de ce ne place atât de mult.

CITEȘTE: CINE SUNTEM?

Noua serie, „Civilizații” (9×55”), se va concentra asupra rolului extraordinar al artei și artiștilor în dezvoltarea culturii umane și asupra poveștii artei de pe intregul glob care se întinde pe parcursul mileniilor. Joel Dommett și Nish Kumar vor fi protagoniștii din „Tribal Bootcamp”  (6 x50”) și vor porni într-o aventură a celor mai în formă, puternici și duri oameni din lume.

Jon Farrar, Prim-vicepreședinte al Programelor Globale – BBC Worldwide,  a declarat: „BBC Earth spune spune cele mai mari povești ale planetei și nu există nicio poveste mai măreață decât aceea despre ce înseamnă să fii om. Despre Natura Umană este o serie de documentare care vor explora complexitățile, minunile și măreția umanității. Va aduce perspective noi asupra celor mai mari întrebări din toate timpurile – Cine suntem? Cum să trăim mai bine? Și ce ne rezervă viitorul? Sezonul Despre Natura Umană este acea perspectivă asupra noi înșine – un selfie global”.

BBC Worldwide este principala divizie comercială a British Broadcasting Corporation (BBC).

În 2015-2016, BBC Worldwide a generat profituri de 133,8 milioane de lire sterline, vânzări de 1.029,4 milioane și a returnat 222,2 milioane de lire sterline către BBC.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii