Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Bayer lansează a doua ediţie a Laboratorului de Ştiinţe - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Educaţie |
|

Bayer lansează a doua ediţie a Laboratorului de Ştiinţe

Compania Bayer lansează a doua ediție a proiectului Laboratorul de ştiinţe Bayer care are ca scop trezirea interesului elevilor din clasele primare asupra ştiinţelor naturii.
Logo Bayer

Laboratorul de ştiinţe Bayer are loc în Săptămâna Altfel (în perioada 6 – 10 aprilie 2015), iar elevii pot participa la diverse activități extracuriculare cu caracter nonformal.

„Misiunea Bayer este folosirea știintei pentru obținerea unei vieți mai bune. Experiența Bayer de peste 150 de ani în domeniul inovației ne face să ne dorim să transmitem mai departe tinerei generații entuziasmul de a cerceta, de a descoperi, de a învăța și de a deveni mai târziu persoane care își vor dori să folosească inovația pentru a îmbunătăți calitatea vieții.” a declarat Andreas Schremmer, Director General Bayer România.

În cadrul experimentelor dedicate sănătății, copiii vor lucra împreună cu şase foști olimpici naționali și internaționali la chimie și biologie. În prezent, cinci dintre aceşti foşti elevi olimpici sunt studenți în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din București, iar unul studiază știintele naturale în cadrul Universității Cambridge, Marea Britanie.

Accesul copiilor la experimente se va face în grupe sau clase de maxim 30 de elevi, prin prezenţa şi supravegherea directă a învăţătorilor sau a părinților, în sesiuni dedicate. “Laboratorul de ştiinţe Bayer” va fi amenajat în rondul central din Parcul Lumea Copiilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii