Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Barbara Cygler este noul director general GSK România - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sănătate |
|

Barbara Cygler este noul director general GSK România

Barbara_Cygler,_GSK.jpg
Barbara Cygler este numită director general GSK România de la 1 aprilie. Ea este parte a echipei de management a GSK România de doi ani și îi succede în funcţie lui Pascal Prigent, numit VP, Vaccines Commercial Strategy, GSK US Pharmaceuticals începând din aprilie.

Cu o experienţă de peste 15 ani în industria farmaceutică, Barbara Cygler s-a alăturat GSK România în aprilie 2012, în rolul de Business Unit Director pentru divizia Retail, ulterior fiind numită Specialty Care Business Unit Director.

Anterior venirii în România, ea a avut diverse roluri în GSK Franţa (începând cu 2007), precum Respiratory&Osteoporosis Marketing Director, Sales Director Retail şi Marketing & Sales Director Primary Care.

Înainte de a se alătura GSK, noul director general GSK România a lucrat în companii farmaceutice mari, în diverse arii terapeutice precum tromboza şi aterotromboza.

De origine franceză, Barbara Cygler, în vârsta de 41 de ani, a absolvit Management expert degree (École Supérieure de Gestion E.S.G.), precum şi un Master în Pharmaceutical Marketing.

Pascal Prigent, fost Director General GSK România,  a fost numit din aprilie 2014 VP, Vaccines Commercial Strategy, GSK US Pharmaceuticals.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii