Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Banca Mondială: România este pe locul 37 în topul țărilor privind mediul de afaceri - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Macroeconomie |
|

Banca Mondială: România este pe locul 37 în topul țărilor privind mediul de afaceri

România ocupă poziţia 37 din 189 de ţări în topul Băncii Mondiale privind mediul de afaceri, dar este devansată de ţări precum Macedonia, Georgia şi statele baltice, şi stă cel mai prost în privinţa accesului la electricitate, informează MEDIAFAX.
Banca-Mondiala

Anul trecut, România ocupa locul 48 în clasament, dar în urma modificării de către Banca Mondială a indicatorilor folosiţi la calcularea uşurinţei de a face afaceri, poziţia a fost îmbunătăţită în clasamentul anului trecut la 37.

Mediul de afaceri din România este mai puţin primitor decât cel din Macedonia (12), Estonia (16), Lituania (20), Letonia (22), Georgia (24), Polonia (25), Cehia (36), potrivit topului „Doing Business 2016 publicat miercuri de Banca Mondială.

În urma României se află state precum Bulgaria (38), Croaţia (40), Ungaria (42), Italia (45), Rusia (51) şi Turcia (55) şi Grecia (60).

România se află alături de China, Franţa şi Grecia printre ţările care au redus nivelul impozitării muncii şi al contribuţiilor obligatorii.

SCRIE UN COMUNICAT DE PRESĂ

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii