Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 AXN va difuza serialul original „Absentia” din această toamnă - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AXN va difuza serialul original „Absentia” din această toamnă

Sony Pictures Television (SPT) Networks a anunțat difuzarea serialului „Absentia”, cea mai nouă producție originală a companiei, în această toamnă, pe AXN. Serialul dramatic cu intrigă polițistă în zece episoade o are în prim plan pe actrița Stana Katic și a fost filmat în Bulgaria pentru SPT de către Masha Productions, informează MEDIA EXPRES.
Absentia

În timp ce urmărește un criminal în serie, agenta FBI Emily Bryne (Stana Katic) dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabană în pădure, fără să-și amintească ce i s-a întâmplat. Se întoarce acasă ca să afle că soțul său (Patrick Heusinger) s-a recăsătorit și fiul ei este crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime.

Produs și regizat de către Oded Ruskin („False Flag”), producători executivi Maria Feldman (“False Flag”, “Fauda”), Stana Katic, Matt Cirulnick și Julie Glucksman, serialul “Absentia” este bazat pe un scenariu pilot scris de Gaia Violo.

BILANȚURILE FINANCIARE ALE TELEVIZIUNILOR DIN ROMÂNIA – ANUL 2016

Angel Bonnani (“Shots Fired”), Neil Jackson (“Sleepy Hollow”), Cara Theobold (“Downton Abbey”), Bruno Bichir (“Narcos”) și Ralph Ineson (“The Witch”) se alătură actorilor principali, Stana Katic și Patrick Heusinger.

Premiera mondială „Absentia” va deschide cea de-a 57-a ediție a Festivalului de Televiziune de la Monte-Carlo Television Festival vineri, 16 iunie, la Monaco. Serialul va fi difuzat pe televiziunile AXN din Europa Centrală și de Est, inclusiv din România, din această toamnă.

VEZI TIRAJELE VÂNDUTE ALE ZIARELOR NAȚIONALE DIN ROMÂNIA

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii