Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Atenție, microbiști! History difuzează un serial despre istoria fotbalului, începând din 18 martie - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Atenție, microbiști! History difuzează un serial despre istoria fotbalului, începând din 18 martie

Televiziunea History difuzează în exclusivitate serialul „Alfie Allen şi istoria fotbalului”, începând cu 18 martie, de la ora 22:00. Serialul debutează în această sâmbătă, urmărind călătoria lui Alfie Allen, un suporter înfocat al sportului cu balonul rotund provenit chiar din țara unde a fost inventat fotbalul.
Alfie Allen si Istoria Fotbalului-01

Actorul britanic Alfie Allen a jucat în echipa de tineret a Arsenal Londra, a participat la numeroase meciuri ale echipei preferate, iar acum realizează o incursiune unică în istoria sportului-rege, în exclusivitate la History.

Alfie Allen parcurge întregul Regat Unit, unde descoperă amănunte memorabile şi discută cu numeroase personalităţi din lumea fotbalului precum: Sol Campbell (foto stânga), Andy Cole, Cyrille Regis, echipa feminină de fotbal a Angliei, Keith Allen şi mulți alţii.

Primul episod explorează originea fotbalului şi dezvăluie factorii care au transformat jocul cu balonul rotund în cel mai popular sport la nivel internațional.

Football A Brief History By Alfie Allen

Călătoria lui Alfie începe la Sheffield – locul unde s-a desfăşurat prima competiţie profesionistă de fotbal din Anglia – apoi continuă la Ashbourne, unde află detalii despre meciul de fotbal medieval găzduit anual în acest oraş, vizitează celebrul Craven Cottage – stadionul FC Fulham din Londra – şi mai apoi în Scoţia, unde, alături de Daniel Portman (colegul său de platou din Urzeala Tronurilor) explorează rivalitatea celebră dintre Glasgow Rangers şi Celtic Glasgow.

History este principala televiziune din portofoliul companiei A+E Networks UK.

Televiziunile History şi History HD sunt disponibile pe Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii