Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Asirom VIG despre controlul ASF: De la intrarea în vigoare a Ordonanței privind plafonarea RCA am încheiat 82.638 de polițe RCA cu durata de o lună de zile - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Asirom VIG despre controlul ASF: De la intrarea în vigoare a Ordonanței privind plafonarea RCA am încheiat 82.638 de polițe RCA cu durata de o lună de zile

Reprezentanții Asirom VIG susțin că au în ofertă polițe RCA cu durata de o lună. Declarația au făcut-o ca urmare a anunțului de ieri al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) că au demarat un control urgent în privința a patru asiguratori legat de aceste polițe.
shutterstock_asigurare-masini

Asirom, Generali, Groupama și Uniqa, controlate de ASF, deoarece nu oferă cotații pentru RCA pe lună

ASF a anunțat, în cursul zilei de ieri, că a început, de urgență, să controleze patru asiguratori, în condițiile în care aceștia nu oferă cotații pentru RCA pe o lună.

Oferta de răspundere civilă auto a Asirom Vienna Insurance Group (Asirom VIG), una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piață, include polițe cu durată subanuală (de la o lună, la maxim 12 luni), conform legislației în vigoare.

De la intrarea în vigoare a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 54/2016 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto, Asirom VIG a încheiat 82.638 polițe RCA cu durata de o lună de zile.

Informația apărută în spațiul public cu privire la faptul că Asirom VIG nu ar furniza polițe RCA cu durată de o lună este nefondată și riscă să afecteze încrederea clienților și stabilitatea pieței de asigurări”, au declarat reprezentanții Asirom VIG.

OUG privind perioada de plafonare a tarifelor RCA s-a aplicat între 18 noiembrie 2016 și 18 mai 2017.

Prezent pe piață de peste 25 de ani, acest asigurator oferă serviciile prin intermediul a 138 de agenții, 1.900 de agenți activi și peste 300 de parteneri externi.

Asirom VIG are o rată de solvabilitate de 145%, conform Solvency II, ce reflectă soliditatea și stabilitatea companiei în cadrul sistemului de asigurări din România, precum și politica prudențială a VIG”, au mai spus reprezentanții companiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii