Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Un buchet frumos - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

30 sub 30 |
|

Un buchet frumos

Jovial, deschis și bun orator, și-a făcut din flori un stil de viață, pe care-l împarte cu cei care îi citesc clar viziunea pentru lucruri frumoase.
alexandru dadoo 3O5A1272

Maison Dadoo într-o agenție full service, fiind pionierii unor trenduri pe care au reușit să le prezică de-a lungul timpului. În prezent, Alexandru este mândru de toată echipa sa, de o logistica bine articulată și care include cinci van-uri proprii și personalizate, depozite, cameră frigorifică, ambalaje speciale de transport și multe altele.

Top ,,30 sub 30″, ediția 2017

Cum arată generațiile „30 sub 30” din 2012 până în prezent

 

Alexandru nu este numai un om de business, ci și un familist convins, atunci când vorbește despre echipa lui. Îi plac oamenii și tocmai de aceea la Maison Dadoo nu a gândit oferte, prețuri standard, răspunsuri predefinite sau mailuri impersonale. Fiecare eveniment este analizat în parte, totul se face personalizat, croit pe nevoia, bugetul și personalitatea celui care apelează la serviciile Maison Dadoo. Evident, experiențele se pot măsura și în cifre: peste 1.100 de nunți făcute, cu un record de 20 de nunți într-un weekend. Însă Alexandru pune accentul pe cel mai important criteriu, acela de a te simți bine, așa că a dezvoltat cât a putut de mult, serviciul de Customer Care. Vorba lui: „Feedback-ul este cel mai important barometru de măsurare a lucrului bine făcut”.

Alexandru nu are limite. Inclusiv la ședința foto, Alexandru s-a prezentat impecabil, respectând toate rugămințile, în timp ce, în pauză, mai rezolva câteva chestiuni organizatorice. Pentru el oboseala sau plictisul nu s-au inventat încă. Recunoaște însă că totul se bazează pe chimie, atât în evenimentele private, cât și în cele corporate, unde portofoliul cuprinde numele unor mari companii din țară și unde adună workshop-uri, evenimente exclusiviste, prezentări ori serate speciale. Recomandarea este sistemul de referință pe care se bazează Alexandru, alături de acel efect extraordinar prin care încearcă să-și surprindă clienții, inovând constant, autodepășindu-se, uimind. În discursul lui Alexandru se aud constant și cuvinte precum devotament, pasiune și implicare, muncă și seriozitate.

După dispariția fratelui său, Darius, Alexandru și-a promis că va lucra 365 zile pe an și va reuși să înflorească Maison Dadoo. Respectându-și promisiunea, în șase ani a reușit să dezvolte una dintre cele mai cunoscute case de flori din țară, să pună la punct un sistem de organizare de evenimente atât private cât și corporate și să creeze locuri de muncă stabile pentru o mulțime de oameni. Curajul și viziunea pe care le-a avut atunci când dintr-o casă părăsită, a creat un adevărat muzeu al florilor, îl definesc pe Alexandru în tot ceea ce face. Casa din anii ’20 și-a schimbat înfățișarea și inima în doar trei luni, timp în care tânărul a riscat schimbând trei echipe de meșteri. A reușit însă ceea ce și-a propus: casa de pe Popa Petre, nr. 13 este un spectacol în sine, iar când luăm în calcul că au plecat de la nimic și au ajuns aici, atunci putem realiza că visurile chiar se pot îndeplini, oricât de îndrăznețe ar părea. Arhitect, proiectant și designer, Alexandru crede în liberă exprimare, iar cel mai mult îi place să lucreze la concepte și la implementarea lor: „Sunt un vizionar, schimb un loc în mintea ta. Îmi place să uimesc oamenii.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii