Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 „Artă pentru Artă”: tinerii artiști sunt susținuți printr-o licitație de obiecte donate de designerii români - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

ForbesLife |
|

„Artă pentru Artă”: tinerii artiști sunt susținuți printr-o licitație de obiecte donate de designerii români

„Artă pentru Artă” este un proiect organizat de cluburile Rotaract din București ce își propune să atragă susținere financiară pentru tinerii artiști din București, membri ai Cuibului Artiștilor. Inițiativa menită să promoveze tinerii artiști va avea loc joi, 4 mai 2017, începând cu ora 19:00 la Teatrul Elisabeta, unul din partenerii principali ai proiectului.
Poza Cuibul Artistilor 3

Programul evenimentului include o piesă de teatru jucată de Cuibul Artiștilor, urmată de o licitație pentru piese de design vestimentar și obiecte de decor interior donate de branduri cunoscute precum IUTTA, Consiglieri, Woodches, Don Papilon, Omid, Dorin Negrău, Cmood, Naiv Clothing, Pia Studio Design sau Lemnia, dar și de tineri talentați precum Andreea Buga (Argo Art), Maria Amelian, Radu Caradim, Bogdan Deliu, Luna Morgaciova sau Silvia Matei. Fondurile obținute în urma licitației vor fi direcționate către Cuibul Artiștilor, scopul fiind acela de sprijinire a artei și a educației prin artă.

Seara se va încheia cu un cocktail party în atmosfera boemă a Teatrului Elisabeta, un loc special în care se îmbină actul artistic cu divertismentul și socializarea.

Scopul Rotaract este de a oferi tinerilor oportunitatea de a-și spori cunoștințele și abilitățile care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, pentru a răspunde nevoilor fizice și sociale ale comunităților lor, și de a promova relații mai bune între toți oameni din întreaga lume într-un cadru bazat pe prietenie și servicii.

Membrii Rotaract sunt tineri care își doresc să crească alături de comunitățile din care fac parte. În acest sens organizează periodic diferite tipuri de proiecte: comunitare, vocaționale, educaționale, ecologice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii