Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Aproape 8.000 de posturi disponibile la Bursa Locurilor de Muncă - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Cariere |
|

Aproape 8.000 de posturi disponibile la Bursa Locurilor de Muncă

Guliver-Getty_Images_1_opt.jpg
Peste 7800 de locuri de muncă sunt puse la dispoziţie, potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Vineri 28 martie va fi organizată în Capitală şi în alte şapte judeţe Bursa generală a locurilor de muncă, în care se pun la dispoziţie până în prezent, aproape 8.000 de posturi, majoritatea pentru persoane fără studii superioare.

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), Bursa generală a locurilor de muncă se va desfăşura în Bucureşti şi în judeţele Argeş, Bihor, Botoşani, Cluj, Ialomiţa, Teleorman şi Caraş-Severin.

În total 421 dintre angajatori vor oferi persoanelor interesate 7.853 locuri de muncă. Dintre acestea, 582 de posturi sunt pentru absolvenţi de studii superioare (de lungă şi scurtă durată), iar 50, pentru persoane marginalizate social.

Cele mai multe locuri de muncă sunt anunţate în Bucureşti (3.975) şi judeţul Cluj (1.384). Cele 582 locuri de muncă oferite persoanelor cu studii superioare sunt pentru următoarele profesii: inginer, programator, manager , consilier vânzări, proiectant, consilier financiar bancar şi consultant asigurări. Principalele ramuri de activitate în care sunt oferite locuri de muncă persoanelor cu studii superioare vizează: activităţi de asigurări, reasigurări şi ale fondurilor de pensii, lucrări special de construcţii , industria construcţiilor metalice, fabricarea calculatoarelor, comerţ cu ridicata, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte şi intermedieri financiare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii