Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 AFI inaugurează primul său mall din afara Capitalei - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Imobiliare |
|

AFI inaugurează primul său mall din afara Capitalei

FOTO_AFI_Palace_Ploiesti_(2).jpg
AFI Palace Ploiești și-a deschis porțile, după o investiție de 50 de milioane de euro și la 16 luni de la demararea lucrărilor.

Proiectul, dezvoltat de AFI Europe, oferă o suprafaţă totală închiriabilă (GLA) de 33.000 de metri pătrați, pe două nivele. Parterul este rezervat serviciilor şi activităţilor de zi cu zi, în timp ce etajul este dedicat modei. Activităţile de divertisment sunt localizate pe ambele etaje ale centrului comercial.

Mallul, creat de casa de arhitectură M. Tzur, are două intrări principale conectate printr-un culoar central.„Când am luat decizia de a construi AFI Palace Ploiesti, am studiat mai întâi nevoile şi dorinţele locuitorilor din Ploieşti. Am aflat că există o cerere foarte mare pentru cele mai bune branduri de fashion naţionale şi internaţionale. Având acest lucru în vedere şi pentru a crea o experinţă la cumpărături completă şi atractivă, am dezvoltat în centrul oraşului acest mall modern ce oferă vizitatorilor mix-ul corect de fashion, servicii, divertisment şi restaurante”, a declarat  David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Centrul comercial are ca ancoră un hypermarket modern CORA, care ocupă 13.000 mp. AFI Palace Ploieşti este închiriat în proporţie de aproape 100% de branduri de fashion precum Koton, H&M, Reserved, Musette, TimeOut, Collins, Nike, Aldo, Otter, Lee Cooper, Il Passo, Jolidon,Massini, Motivi, Jack and Jones, Braiconf, Kenvelo, Cropp Town, Leonardo, House, Carpisa şi multe altele. În plus, cumpărătorii se bucură de oferta multor retaileri precum Intersport, Flanco, EMag, Smyk, Douglas, Sabon, librăria Cărtureşti, DM, Animax, Kitchen Shop, toţi operatorii de telefonie mobilă şi nu numai.

Zona de restaurante include KFC, McDonald’s, Brioche Doree, restaurantul libanez El-Bacha, bucătaria italiană prin Pizza Dominium şi Pizza Bonita, mâncarea vietnameză prin Thang Long, restaurantul grecesc Spartan, Food of Persia şi altele.

În ceea ce priveşte partea de divertisment şi petrecere a timpului liber, AFI Europe a optat pentru acelaşi concept implementat şi în centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucureşti Opțiunile sunt disponibile în mai multe părţi ale mallului și includ complexul Cinema City dotat cu 6 ecrane, un patinoar interior de 500 de metri pătrați ce va fi funcţional tot timpul anului, un casino MaxBet, un loc de joacă pentru copii în interiorul mallului, arenă pentru patinaj (patine sau role), Cinema XD (cinema virtual 6D), o zonă cu console Play Station şi o selecţie variată de jocuri electronice.

Vizitatorii mallului au la dipoziţie 1.000 de locuri de parcare, dintre care 300 sunt localizate în parcarea subterană.

Inaugurarea AFI Palace Ploieşti reprezintă una din cele mai mari investiţii făcute în ultimii ani în oraşul Ploieşti. Mallul a creat direct peste 1.000 de locuri de muncă pentru forţa de muncă din Ploieşti şi alte câteva sute de posturi auxiliare pentru furnizorii şi distribuitorii mallului. În plus, AFI Europe s-a angajat să dezvolte masiv infrastructura din jurul mallului, incluzând reabilitarea completă a străzilor şi drumurilor din vecinătatea centrului comercial, lărgirea şi reabilitarea podului ce traversează pârâul Dâmbu şi reabilitarea unui parc învecinat.

Proiectul a fost finanţat de Raiffeisen Bank International AG (RBI), ce a asigurat un împrumut de peste 30 de milioane de euro. Construcţia proiectului a fost executată de contractorul Danya Cebus Rom.

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează AFI Palace Cotroceni, cu o suprafaţă închiriabilă de peste 80.000 demetri pătrați. Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Palace Cotroceni, AFI Europe România dezvoltă în prezent AFI Park, ce oferă spre închiriere peste 60.000 mp de spaţii de birouri, vizate în prezent de companii multinaţionale de IT&C. Prima clădire, AFI Park 1, cu o suprafaţă închiriabilă (GLA) de 12.200 mp, a fost inaugurată pe 1 septembrie 2012 şi este ocupată pe zona office în proporţie de 100%. În prezent, AFI Europe România dezvoltă AFI Park 2 şi AFI Park 3, ce vor fi inaugurate în aprilie, respectiv noiembrie 2014. Fiecare clădire oferă o suprafaţă totală închiriabilă (GLA) de 12.200 mp.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii