Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Afacerile Cosmetic Plant au crescut cu 20% în prima jumătate din 2015 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sănătate |
|

Afacerile Cosmetic Plant au crescut cu 20% în prima jumătate din 2015

Producătorul local de cosmetice, Cosmetic Plant a înregistrat în prima jumătate a acestui an un business de 5 milioane de lei, în creştere cu 20% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut şi o majorarea exporturilor cu 130%.
Susana Laszlo

Totodată, prima parte a anului a adus extinderea pe piaţa din Iordania, Portugalia și Moldova și stabilirea unor noi parteneriate, precum începutul livrărilor către lanțul de hypermarketuri Auchan, anunță Susana Laszlo, director general al Cosmetic Plant.

În ceea ce priveşte produsele livrate, reprezentanta companiei arată că şi în termeni de volum vânzările s-au majorat. Astfel, dacă în prima jumătate a anului trecut au fost vândute cca. 500.000 de produse, în 2015 au fost comercializate 600.000 de produse din toate gamele companiei.

Vezi aici topul celor mai mari producători români de cosmetice

„În topul vânzărilor noastre în primul semestru se află gamele tradiţionale – Gălbenele şi Cătină, dar şi gamele moderne – Argan / Aloe, BIOLIV şi Q10 + ceai verde. În plus, în această perioadă, gama Q10 + ceai verde a raportat o creştere de aproape 35%, iar gama de produse speciale pentru îngrijirea picioarelor şi-a majorat vânzările cu 30%”, a completat Susana Laszlo.

În ceea ce priveşte planurile Cosmetic Plant pentru anul în curs, Susana Laszlo estimează că business-ul companiei va creşte cu peste 10% comparativ cu 2014. Această evoluţie va fi puternic influenţată de vânzările de produse destinate îngrijirii solare.

Cosmetic Plant este o afacere de familie înființată în 1991 la Cluj-Napoca, fondată de Ileana Mester, farmacistă cu o experiență de peste 20 de ani în cosmetologie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii