Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Adidas și Siemens lansează colaborarea în domeniul producției digitale a articolelor sportive - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Adidas și Siemens lansează colaborarea în domeniul producției digitale a articolelor sportive

Adidas și Siemens au anunțat că intenționează să colaboreze în domeniul producției digitale a articolelor sportive. Ca parte a unui program comun de cercetare și dezvoltare, partenerii vor colabora în vedere creșterii gradului de digitalizare a unităților de producție Adidas SPEEDFACTORY, cu scopul amplificării capacităților pentru o producție rapidă, transparentă și individualizată.
maxresdefault

Adidas SPEEDFACTORY deschide o nouă eră pentru producția de articole sportive. Deschide porțile creării unor produse mult mai  apropiate de consumatori și complet unice în ceea ce privește măsurile și nevoile de funcționalitate ale acestora.

Producția de articole sportive individualizate cere flexibilitate și integrare rapidă a noilor tehnologii.

Un „geamăn digital” al SPEEDFACTORY va permite ca întregul proces de producție să fie simulat, testat și optimizat în avans. Beneficiile așteptate prin unirea lumii virtuale cu cea reală sunt reducerea timpului de lansare pe piață al produselor, creșterea flexibilității și îmbunătățirea calității și eficienței procesului de producție.

„Tot ceea ce facem este orientat spre consumatorii noștri. Ei cer cel mai ridicat nivel de individualizare și calitate. Prin SPEEDFACTORY putem să regândim complet procesele convenționale și să ne ridicăm la aceste așteptări,” a explicat Gerd Manz, Vice Președinte Technology Innovation în cadrul companiei Adidas. Digitalizând lanțul valoric, vom putea să implementăm noi inovații tehnologice mai rapid, să utilizăm resursele disonibile mai eficient și mai transparent și să răspundem cu flexibilitate sporită nevoilor individuale ale clienților noștri – să le oferim ce își doresc, când își doresc”, a adăugat Manz.

CITEȘTE: LA PERSOANA ÎNTÂI

„Unitățile SPEEDFACTORIES operate de adidas sunt ilustrarea perfectă a viitorului producției,” a spus Klaus Helmrich, Membru în Consiliul de Administrație Siemens AG. Tendința tot mai pregnantă de individualizare alăturată noilor tehnologii capabile să îndeplinească aceste așteptări va schimba pentru totdeauna multe dintre procesele de producție.”

Soluțiile și produsele Siemens reunite sub numele de Digital Enterprise reprezintă un răspuns la nevoile de digitalizare din sectorul industrial– indiferent de mărimea companiei. Soluțiile oferite acoperă întreg lanțul valoric de la design de produs, planificarea producției și  inginerie până la activitatea de producție în sine, prin serviciile oferite.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii