Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 adidas achiziționează un dezvoltator de aplicații evaluat la 220 de mil euro - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

adidas achiziționează un dezvoltator de aplicații evaluat la 220 de mil euro

adidas Group a achiziționat acțiunile dezvoltatorului de aplicații de sănătate și fitness și elemente hardware înrudite, Runtastic. În urma tranzacției compania IT a fost evaluată la 220 de milioane de euro.
adidas_runtastic

Compania austriacă Runtastic a fost fondată în 2002 și are în portofoliu o suita de aplicații, produse și servicii care monitorizează și gestionează datele despre sănătate și fitness.

Aplicațiile Runtastic peste 140 de milioane de descărcări și aproximativ 70 de milioane de utilizatori înregistrați, aplicațiile Runtastic pentru telefoanele mobile monitorizează distanța, viteza, ritmul, durata, pulsul inimii, caloriile consummate și ruta călătoriei (via GPS) în timpul alergării, ciclismului sau altor activități sportive.

Rezultatele pot fi vizualizate apoi direct pe aplicație, prin intermediul dispozitivelor GPS Runtastic sau pe Runtastic.com, unde utilizatorii își pot urmări online jurnalul antrenamentelor, pot obține analize detaliate, meditații, pot împărtăși rezultatele și le pot compare cu ale altora. Având sediul central în Linz, Austria, compania reunește peste 140 de oameni la nivel global.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii