Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 „Extratereștri antici” revin la History pe 5 mai - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

„Extratereștri antici” revin la History pe 5 mai

Televiziunea History difuzează în exclusivitate un nou sezon din serialul „Extratereştri antici”, care explorează controversata teorie conform căreia extratereştrii vizitează Pământul de milioane de ani. Sezonul 8 are premiera în România pe 5 mai şi va fi transmis în fiecare vineri, de la ora 21:00.
Aliens and Robots

Noua serie de la History va analiza cele mai credibile dovezi despre extratereştri pe Pământ, existente încă de acum 75 de milioane de ani, din vremea dinozaurilor până în Egiptul antic, de la desenele rupestre din vechime la apariţiile de azi.

Fiecare episod din sezonul 8 va studia legătura dintre mărturiile găsite de diferiţi specialişti şi existenţa fiinţelor inteligente, inclusiv cele create de oameni – roboţii, pentru a explora alte planete.

De asemenea, serialul va urmări dovezile prezenţei extratereştrilor pe Pământ, înainte de Hristos, prin studierea monumentelor megalitice de piatră, atribuite unor strămoşi misterioşi, a desenelor ciudate cu figuri umane din epoca preistorică şi a indiciilor unor adăposturi extraterestre subterane, clădite în piatră solidă.

Serialul „Extratereştri antici” va scoate la lumină şi agenda secretă a specialiştilor de la NASA despre existenţa extratereştrilor şi va analiza conceptele de „bine” şi „rău”, „lumină” şi ”întuneric”, din perspectiva poveştilor despre forţele supranaturale prezente în aproape fiecare cultură din lume.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELA MAI MARI AUDIENȚE LA NIVEL NAȚIONAL – APRILIE 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii