Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 #ziuanouă - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

#ziuanouă

Miercuri, 8 februarie, a fost a noua zi de proteste în Piața Victoriei. Manifestanții au strigat „Hoţii”, „Demisia”, au cântat imnul şi au aprins lanternele telefoanelor mobile. Protestul a durat cinci ore.
Piata Victoriei -  8 februarie

În jurul orei 21:30, pe ninsoare abundentă și vânt puternic, numărul manifestanților a atins aproximativ 3.000.

Protestul din Piaţa Victoriei s-a încheiat în jurul orei 22:00, după ce oamenii au scandat „România”, „Hoţii”, „Demisia” și au cântat imnul național.

Protestatarii au ridicat un om de zăpadă („pentru tura de noapte”), pe care l-au împodobit cu steguleţe tricolore.

Manifestanții sunt deciși să nu renunţe la proteste, pentru că Guvernul a făcut un abuz adoptând o ordonanţă de urgenţă pentru a schimba codurile penale, în favoarea unor politicieni, şi trebuie să-şi dea demisia.

Pe de altă parte, în aceeași zi, preşedintele Klaus Iohannis a mers la protestatarii din faţa Palatului Cotroceni încercând să aibă un dialog cu ei. Iohannis a ieşit din curtea Palatului Cotroceni, a traversat strada, și a mers la manifestanţi.

Şeful statului a încercat un dialog cu cei care îl contestau. „Suntem cu toţii români”, le-a spus preşedintele protestatarilor. Ei l-au huiduit şi i-au reproşat că a dezbinat ţara.

După plecarea preşedintelui, reprezentanții Administraţiei Prezidenţiale le-au dus protestatarilor ceai, însă ei au refuzat.

În jurul orei 19:30, se aflau în fața Palatului Cotroceni circa 150 de persoane.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii