Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Zitec şi-a dublat afacerile în primul semestru din 2013 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

IT |
|

Zitec şi-a dublat afacerile în primul semestru din 2013

online-300x198.jpg
Jumătate din veniturile producătorului român de aplicaţii online  provine de pe pieţe străine. 

Zitec, producător local de aplicaţii online, şi-a dublat cifra de afaceri în primul semestru al acestui an comparativ cu aceeaşi perioadă din 2012, ajungând la afaceri de peste 1 milion de euro. Reprezentanţii companiei cu o experienţă de 10 ani pe piaţa românească estimează afaceri de peste 2 milioane de euro în 2013.

Zitec este specializată în dezvoltarea de produse şi aplicaţii online complexe, servicii de audit software (axate pe scalabilitate, front-end, performanţă şi securitate) şi servicii de online marketing. Producătorul român de aplicaţii online are clienţi în principal din Statele Unite, Marea Britanie şi Romania, dar şi din ţări precum Danemarca, Grecia, Cipru, Qatar, Arabia Saudită, Egipt, Emiratele Arabe Unite.  „50% dintre veniturile realizate în primul semestru din 2013 au rezultat de pe teritoriul ţării noastre, iar restul de pe pieţe străine. Cele mai multe proiecte noi au provenit din Statele Unite şi România”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO şi co-fondator Zitec.

Compania şi-a mărit în acest an echipa de specialişti în Drupal, a format un departament dedicat soluţiilor e-commerce complexe, cu specializare în platforma Magento, şi l-a extins pe cel specializat pe tehnologii Microsoft (Sharepoint).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii