Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 World Class România deschide al 13-lea club de fitness din Capitală - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Lifestyle |
|

World Class România deschide al 13-lea club de fitness din Capitală

World Class România va deschide, în decembrie, cel de-al 13-lea centru de fitness World Class din București.
89. World Class

Situat în zona Pipera, una dintre cele mai importante zone rezidențiale și de business din Capitală, clubul va oferi programe de antrenament, atât pentru pentru adulți, cât și pentru copii.

Noul club,World Class Atlantis, dispune de o suprafață de 3.160 de metri pătrați în interior și include un studio de aerobic, unul de cycling, două studiouri pentru copii, o sală de fitness și o zonă de antrenament funcțional.

De asemenea, clubul oferă acces la două piscine interioare, una pentru adulți și una pentru copii, Jacuzzi și două saune.Pe cei peste 3.800 de metri pătrați din exterior, se desfășoară o piscină amenajată cu spațiu de plajă, terasă și bar și o parcare dedicată clienților clubului.

„Zona de nord a Bucureștiului s-a dezvoltat rapid în ultimii ani, așadar deschiderea World Class Atlantis se află în linie cu strategia noastră de extindere pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri. Centrul din zona Pipera este locul în care aceștia se pot deconecta și antrena, alături de familie, și în care pot beneficia de servicii de înaltă calitate, programe diversificate și dotări moderne”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România și Serbia.

Clienții World Class Atlantis pot alege, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire, dintre cursurile predate de către instructori certificați sau pot opta pentru clase de antrenament personal, alături de antrenori profesioniști.

World Class România are 16 centre în toată țara și peste 35.000 de membri.

CITEȘTE ȘI

FOTO. Investiție de un milion de euro: World Class a lansat W, un club premium de wellness

Doar 2% dintre români preferă în timpul verii să practice voleiul sau înotul

Sportul vine pe card

World Class, fitness cu tradiție

Un business cu „sănătate“

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii