Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 World Class România – creștere cu 70% a numărului de membri în ultimul an și afaceri de 20 de mil. euro - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sănătate |
|

World Class România – creștere cu 70% a numărului de membri în ultimul an și afaceri de 20 de mil. euro

World Class România anunță creșterea cu 70% a numărului de membri în ultimul an, numărând în prezent peste 50.000 de membri. De asemenea, compania a avut afaceri cu 15% mai mari în 2016, până la 20 de milioane de euro.
world class

Potrivit reprezentanților companiei, creșterea este rezultatul eforturilor susținute de marketing și vânzări, precum și al extinderii rețelei World Class la 31 de cluburi de fitness în București și în orașele principale din țară.

La sfârșitul anului 2016, compania a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro, cu o creștere de 15% comparativ cu anul precedent, păstrând linia de profitabilitate. În același an, World Class România a investit peste cinci milioane de euro în inaugurarea a trei cluburi noi și modernizarea a nouă centre de fitness dintre cele existente.

Tot anul trecut, compania a achiziționat Club Moving, extinzând astfel portofoliul de cluburi și ajungând la un total de 31 de centre de health&fitness în România. Cluburile World Class numără 560 de instructori de top, peste 60.000 de programe și clase de fitness anual, 20 de piscine și peste 48.000 metri pătrați destinați experienței wellness.

„(…)2017 este anul care va avea un rol important în demersurile noastre de a educa și inspira cât mai mulți oameni să trăiască sănătos și să fie mai activi, mai des. Cuvintele-cheie ale acestui an sunt Fii sănătos – îndemnul nostru de a îmbunătăți stilul de viață al românilor(…)“, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

În anul 2017, compania se va concentra pe consolidarea rezultatelor înregistrate în anul precedent și estimează o creștere a cifrei de afaceri cu 10%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii