Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Work&life balance : Javier Garcia del Valle (Happy Tour) – Când joci golf ești mereu în competiție cu tine - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Educaţie |
|

Work&life balance : Javier Garcia del Valle (Happy Tour) – Când joci golf ești mereu în competiție cu tine

După orele petrecute la birou, spaniolul Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour Group, povestește că îi place să joace golf, dar și să petreacă timp cu familia sa. Spune că se încarcă cu energie pozitivă atunci când călătorește, însă îi place să și citească, de aceea le recomandă tinerilor „The Leader who had no title”.
Javier_Garcia_del_Valle.png

Care este cartea pe care o recomandați oricărui tânăr la început de carieră? De ce? Ce v-a plăcut cel mai mult?

Unui tânăr antreprenor îi recomand The Leader Who Had No Title, o carte cu o vizune modernă asupra succesului și a valorilor reale. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la această carte a fost faptul că îți oferă sfaturile necesare pentru asumarea responsabilităților și urmărirea obiectivelor profesionale cu tenacitate. Încurajează oamenii să fie onești, consecvenți și dedicați nu doar în carieră, ci și în viață.

Care este cea mai recentă carte citită?

Rich Dad Poor Dad de Robert Kiyosaki.

Care este sportul preferat? Cum l-ați descoperit?

Golful, pentru că te provoacă pe tine însuți. Ești mereu în competiție cu tine. Desigur, și față de alți parteneri de joc, dar ține mai mult de perfecționarea ta, puțin câte puțin, să fii mai bun, să joci mai bine. Ca în viața reală.

Cum evitați stresul la muncă?

Evit stresul încercând să îmi mențin mintea concentrată pe găsirea soluțiilor. Asta îmi dă putere și un sentiment de control asupra lucrurilor. Cred cu tărie că modul în care percepem situațiile tensionate face diferența, așa că fac tot posibilul pentru a menține o perspectivă pozitivă. În perioadele stresante există atât provocări, cât și oportunități. După orele suplimentare de lucru îmi găsesc relaxarea în activități care mă deconectează, cum ar fi familia, golful, sala de sport, cititul…

Cum reusiti să vă deconectați după perioadele încărcate?

Mă bucur de compania familiei mele și de liniștea care vine cu ea. Îmi petrec timpul cu soția și copiii mei, făcând lucruri cărora lor le plac. Și, desigur, călătoritul nu ține doar de meseria mea, ci este cea mai mare plăcere a mea. Deci, să călătoresc alături de familia mea este cea mai bună metodă de a mă relaxa și de mă încărca cu energie pozitivă.

Prin ce măsuri concrete încurajează Happy Tour Group echilibrul work-life al angajaților ?

În turism, calitatea profeșioniștilor care lucrează în compania noastră este cel mai valoros lucru. Ei sunt cei care fac diferența dintre un serviciu obișnuit și unul fantastic, prin sprijinul și bunăvoința lor. În ceea ce privește gestionarea unui echilibru între viață și profesie, nu există o singură rețetă de success, așa că ceea ce facem noi este să le oferim angajaților noștri un mediu de lucru confortabil, dar care să-i provoace să dea tot ce e mai bun din punct de vedere profesional, oferindu-le oportunități de avansare în cadrul companiei și motivare.  Anul acesta, de exemplu, ne-am mutat sediul în Polona 68 Business Center… un birou mai luminos și mai spațios, aproape de centrul orașului, pentru că dorim să oferim angajaților Happy toate condițiile pentru a performa și pentru a se simți confortabil. Încurajăm stabilitatea și apreciem constanța angajaților noștri.  Împlinirea și bucuria sunt acasă, la Happy Tour. 

CITEȘTE ȘI

Ce afaceri au înregistrat în 2014 principalele agenții de turism din România

Eurolines, compania condusă de Dragoș Anastasiu, estimează o cifră de afaceri de 100 mil. Euro în 2015

Dragoș Anastasiu: „Fără un plan nu se poate să dezvolți nimic durabil și sustenabil”

Cum a ajuns Petre Șandru, șeful operațiunilor Coca-Cola în România, un pasionat de schi

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii