Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Vodafone România va crea aproximativ 100 de locuri de muncă în Craiova - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Telecom |
|

Vodafone România va crea aproximativ 100 de locuri de muncă în Craiova

Vodafone România va crea peste 100 de locuri de muncă pentru tineri, studenți și proaspăt absolvenți până la finele lunii ianuarie 2016, odată cu lansarea noului Centru de Relații cu Clienții din Craiova.
Vodafone.jpg

În prezent, în centrul inaugurat săptămâna trecută, lucrează aproximativ 50 de tineri, iar până la 31 ianuarie 2016, compania vrea să dubleze acest număr.

„Deschiderea centrului din Craiova face parte din strategia noastra de regionalizare, pentru a fi mai aproape de toți utilizatorii noștri și mai ușor accesibili. Investim în perfecționarea tinerilor care lucreaza deja alături de noi în Craiova și ne dorim să dublăm numărul membrilor echipei, până la sfârșitul lunii ianuarie, anul viitor”, spune Ana Alexe, director Customer Operations, Vodafone Romania.

Pentru extinderea echipei Centrului De Relații cu Clientii din Craiova, compania va recruta tineri cu foarte bune abilități de comunicare, lucru pe calculator și asimilare a informațiilor. Toți noii angajați vor beneficia de pregătire, într-un program de până la patru saptamani.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 55 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări.

Vodafone România a înregistrat un număr total de 8,8 milioane de clienți la 30 iunie 2015, în creștere cu 233.838, față de aceeași perioadă a anului trecut. Din numărul total de clienți, 8,18 milioane sunt utilizatori ai serviciilor mobile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii