Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Vodafone România are un nou director tehnic - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Telecom |
|

Vodafone România are un nou director tehnic

Cătălin Buliga va deveni noul director tehnic al Vodafone România începând cu 1 mai 2016.
Catalin Buliga

Cătălin Buliga, în prezent Head of Fixed Access Network Vodafone România, va face parte și din echipa executivă de management a companiei. Cătălin Buliga s-a alăturat Vodafone România din septembrie 2015.

Catalin Buliga are experiență vastă în domeniul telecom si revine la Vodafone România, unde a ocupat poziții de conducere în zona de tehnologie timp de 10 ani, până în 2008. Ulterior, a deținut funcții de conducere în cadrul UPC timp de șapte ani, printre care CTO al UPC Romania și UPC Ungaria. Cătălin Buliga a absolvit Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași, în 1995.

VEZI CE SPUNE GIOVANNI CHIRELLI DESPRE TRAFICUL DE DATE ȘI VOCE DIN ROMÂNIA

Cătălin Buliga îl înlocuiește pe Giovanni Chiarelli, care va fi promovat în rolul de Technology Director, Vodafone Spania, începând cu 1 mai. Giovanni Chiarelli s-a alăturat Vodafone Romania în iulie 2012 și a fost determinant în dezvoltarea și lansarea Supernet 4G, care apoi a fost certificată de două ori consecutiv „Best in Test” pentru voce și date de către P3 Communications. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii