Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Vodafone România lansează Supernet™4G+ - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Vodafone România lansează Supernet™4G+

Vodafone România lansează Supernet™4G+ și promite utilizatorilor că le va oferi beneficii suplimentare și cea mai extinsă acoperire 4G+ din țară, disponibilă în toate cele 41 de reședințe de județ, în București și în alte 330 de localități.
Vodafone.jpg

Ca urmare a investițiilor susținute de-a lungul ultimilor doi ani, rețeaua noastră a evoluat semnificativ și în acest moment este cea mai avansată în valorificarea tehnologiei 4G+ în beneficiul clienților. Lansăm acum Supernet™4G+ și oferim utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experiență de video HD pe mobil, conform certificării auditorului independent P3 Communications, acoperire mai bună în interior și securitate sporită. Datorită expertizei noastre în tehnologia 4G+ și infrastructurii noastre mobile avansate, în testele pe care le-am efectuat am reușit să depășim bariera de 1 Gbps pentru viteza de descărcare a datelor. Am atins un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot susține terminalele din ziua de azi”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

Odată cu această lansare, în perioada 5 septembrie-5 octombrie 2016, Vodafone România anunță și disponibilitatea serviciului Supernet™4G+ City în Cluj-Napoca și în Iași, care oferă acces la internet gratuit și nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii mobile localizați în aceste două orașe. Supernet™4G+ City include și acces la conținutul video exclusiv și vast oferit de Vodafone România prin HBO GO, muzică prin Zonga, productivitate prin Office 365, precum și știri de business.

Totodată, Vodafone România și-a extins rețeaua națională 4G, care acoperă acum 3.500 de localități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii