Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Vector Watch, primul ceas inteligent cu rădăcini românești, lansat oficial în România - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Gadget |
|

Vector Watch, primul ceas inteligent cu rădăcini românești, lansat oficial în România

Primul ceas inteligent construit de la zero de un start-up românesc a ajuns, oficial, și în România.
Vector Watch1

„Am semnat un acord de exclusivitate pentru o perioadă pentru vânzarea în România a Vector Watch”, a declarat Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange în cadrul evenimentului de lansare care a avut loc miercuri seară în Bucureşti. Julien Ducarroz a spus, cu această ocazie, că își dorește ca Vector Watch să devină „un cadou popular de Crăciun”.

Vector Watch se găsește exclusiv în magazinele și pe siteul Orange, liderul pieței de telefonie mobilă, cu prețuri care variază între 300 și 500 de euro. Cele mai ieftine modele sunt cele din gama Vector Meridian, cu cadran dreptunghiular, iar cele mai scumpe sunt din gama Vector Luna, cu cadran rotund. Ceasul inteligent este disponibil în 12 variante (diferențele sunt date de culoarea cadranului, sistemul de prindere al curelei sau tipul curelei).

GALERIE FOTO: Vector Watch, primul ceas inteligent dezvoltat de români

Vector Watch2Imediat după lansarea din România, urmează cea din Statele Unite, apoi în alte țări vorbitoare de limba engleză, și apoi în cele vorbitoare de limba franceză sau germană, a spus Andrei Pitiș, fondatorul companiei Vector Watch. Vector Watch era, până acum, disponibil numai în Marea Britanie.

Ceasurile Vector, dezvoltate de la zero în România, sunt singurele de pe piață compatibile cu cele mai populare sisteme de operare – iOS, Android și Windows Phone. Cu un design foarte elegant, fabricat din oțel inoxidabil, cu un ecran care nu este touchscreen, Vector Watch are marele avantaj că autonomia bateriei este de 30 de zile, ceea ce îl diferențiază net față de celelalte smartwachuri existente pe piață.

Cu programatorii la export

„Am început să construim un ceas care să arate ca un ceas, care să arate caloriile consumate, numărul de paşi parcurşi şi durata somnului şi care să nu trebuiască să fie încărcat în fiecare zi şi care să aibă un ecran care să fie tot timpul pornit, apropo de funcţia de ceas. Am construit o platformă de la zero”, a mai spus Andrei Pitiș.Vector Watch3

Vector se conectează prin Bluetooth la smatphone, iar sistemul său de notificare permite utilizatorului să citească sau să respingă mesajele primite pe telefon cu o simplă mișcare din încheietura mâinii, iar funcțiile sale de comportament contextual permite ceasului să învețe în timp anumite gesturi pe care posesorul său le repetă și să reacționeze în conformitate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii