Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Vacanțele la castelele și conacele din Transilvania sunt în preferințele românilor și străinilor - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Travel |
|

Vacanțele la castelele și conacele din Transilvania sunt în preferințele românilor și străinilor

Numărul de căutări pe portalul de călătorii HotelGuru.ro cu referire la castelele sau conacele din România a crescut simțitor, datorită tendinței în creștere în ultimii ani, de renovare și recondiționare a castelelor și conacelor din zona Transilvaniei.
Castel_Haller_Kastely,_Marosugra

Transformate în facilități turistice, ce oferă confort, atmosferă autentică, mobilier de patrimoniu și mâncare de calitate, castelele și conacele din zona Transilvaniei sunt printre preferințele românilor și străinilor când vine vorba de vacanțe.

Prețurile de cazare la un astfel de castel sau conac sunt însă cu până la 15% mai mari decât la o facilitate hotelieră evaluată la același grad de confort, deoarece se plătește nu numai experiența, ci și uzura, o clădire de patrimoniu fiind mai costisitor de întreținut.

Prețul unei nopți la un castel din zona Transilvaniei începe de la 200 lei pentru o cameră dublă, cu mic dejun inclus, iar pentru servirea prânzului sau a cinei majoritatea proprietăților includ oferte începând de la 50 lei / persoană.

Printre cele mai căutate castele din Transilvania pe portalul HotelGuru.ro se numără Castel Haller Ogra, construit între secolele XVI-XVII, situat în localitatea Ogra, Castelul Hotel Daniel Tălișoară, ce păstrează vie ambianța autentică a unui castel renascentist, Castelul Templul Cavalerilor Vălișoara, cu un trecut tumultos. fiind punct de vamă al Imperiului Austro-Ungar, dar și Castelul Prințul Vânător & Dracula Turda, care amintește de legendele românești din secolele trecute.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii