Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 UPC România a achiziționat compania Novasat - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Telecom |
|

UPC România a achiziționat compania Novasat

UPC România, parte a grupului Liberty Global, a achiziționat rețeaua furnizorului de internet, televiziune și telefonie Novasat, din județul Suceava, una dintre cele mai mari companii independente de cablu din țară. Astfel, UPC adaugă în jur de 20.000 de servicii la cei peste  1.971.000 RGUs pe care ĩi are ĩn prezent.
UPC

În primul semestru al lui 2015, UPC a adăugat în portofoliu aproximativ 21.000 de servicii de televiziune și internet prin preluarea reţelelor Tiţa & Company şi Green Zone din localitãţile Mizil şi Urlaţi, judeţul Prahova şi reţelelor Olcab şi Century Net din judeţul Suceava.

„Ne concentrãm atenţia pe extinderea ariei de acoperire a serviciilor noastre atât prin creştere organică şi extindere de reţea, cât şi prin achiziţii de mici operatori. Liberty Global are ĩncredere ĩn piaţa din România şi în potenţialul sãu de creştere, iar achiziţionarea reţelei Novasat vine sa susţinã acest angajament”, spune Robert Redeleanu, CEO UPC România.

Conform spuselor sale, până la jumătatea acestui an, numărul de gospodării din țară acoperite de rețeaua UPC este de circa 2,5 milioane, în creștere cu aproape 25% față de aceeași perioadă din 2010.

Pentru anul în curs, CEO-ul UPC România susține că va continua achizițiile și investițiile în infrastructură, iar pentru extinderea zonei de acoperire a rețelei a planificat peste 35 milioane euro.

UPC este al doilea mare furnizor de televiziune prin cablu din România și unul dintre promotorii noilor tehnologii în distribuția de televiziune.

Audiența cablului ca principal furnizor de televiziune a crescut

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii