Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 United Media Services va coordona contul de media al Scandia Food - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

United Media Services va coordona contul de media al Scandia Food

dana bulat_new
United Media Services a câștigat contul de media al firmei Scandia Food, în urma unei licitații la care au participat șase agenții media de top din România.

United Media Services va susține obiectivele de business ale Scandia Food oferind servicii de consultanță și strategie media, achiziție și planificare media cât și servicii de cercetare și analiză.

Dana Bulat (foto), Manger United Media Services, a declarat: „Suntem onorați să adăugăm în portofoliul nostru un client precum Scandia Food, cel mai important producător de pe piața conservelor pe bază de carne. Experiența pe care o avem în categoria de retail, creativitatea și gândirea out-of-the box ne-au ajutat să dăm contur strategiei câștigătoare”.

Scandia Food este lider pe piața conservelor pe bază de carne din România, având o cotă de piață în volum de peste 46 % (sursa: AC Nielsen, total an 2014). Compania are 600 de angajați și a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 203 milioane de lei.

Scandia Food este prezentă în România prin mărcile sale principale: Scandia Sibiu, Bucegi și Sadu.

Cu peste 8 ani de experiență în crearea de strategii de media, United Media Services se clasează în top 10 agenții de media din România. Echipa de 25 de experți este specializată în dezvoltarea și implementarea de campanii de media integrate, proiecte speciale, campanii media în mediul digital, și în cercetare și analiză de media. United Media Services a câștigat, până acum, 24 de premii Effie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii