Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Un număr de 16 emitenți vor debuta pe piața AeRO - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Macroeconomie |
|

Un număr de 16 emitenți vor debuta pe piața AeRO

Un număr de 16 emitenți, din diverse sectoare ale economiei, vor debuta pe piața AeRO miercuri, în urma transferului de pe Rasdaq și de pe segmentul Nelistate.
Bursa

În prezent, pe piața AeRO sunt admise la tranzacționare 206 companii cu o capitalizare cumulată de 3,42 miliarde lei, adică 773 milioane euro.

Piața AeRO este segmentul dedicat titlurilor de capital (acțiunilor) din cadrul sistemului alternativ de tranzacționare al BVB, fiind un poriect dedicat listării companiilor la început de drum, pentru finanțarea proiectelor, poveștilor lor de creștere, creșterea vizibilității și contribuției la dezvoltarea mediului de afaceri.

Transferul pe AeRO ofera societatilor un nou inceput in arena pietei de capital, intr-un cadru legal clar si legitim, conform standardelor europene.

Cei 16 emitenți sunt Faimar – Baia Mare, Sticloval – Vălenii de Munte, Rafinăria Astra Română – Ploiești, Magazin Universal Maramureș – Baia Mare, Rusca – Hunedoara, Camexip – Băicoi , Electrometal – Timișoara, Fimaro – Cluj Napoca, Comcereal – Slobozia, Relee – Mediaș, Commixt – Buftea, Talc Dolomita – Hunedoara, Sinter Ref – Azuga, Diasfin – București, Scut – Bacău și Foraj Sonde – Videle.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii