Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Ulysse Nardin prezintă Diver Le Locle - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Colaborator ForbesLife

Orologerie de lux |
|

Ulysse Nardin prezintă Diver Le Locle

Noul Ulysse Nardin Diver Le Locle e un ceas cu influențe vintage de design, dar mecanism modern.
3203-950_DiverVintage_Light

Din 1846, când căpitanii navelor comerciale apelau la Ulysse Nardin pentru cronometre marine care să-i ajute în călătoriile pe apă, producătorul a depus mari eforturi pentru a realiza modele cu aceeași precizie legendară indiferent de dimensiuni sau de scopul pentru care au fost produse.

Noul Diver Le Locle este un ceas cu valențe retro mai recente, inspirate dintr-un model asemănător, lansat în 1964. În timp ce designul e puternic impregnat de istorie, mecanismul care îl face să funcționeze cu precizie chiar și la adâncimi impresionante e rezultatul celor mai noi tehnologii brevetate de casa orologeră.

Citește și Ceasul care face bine

Ulysse Nardin garantează că modelul a fost testat în condiții aspre și pune comportamentul bun pe seama mecanismului automatic UN-320 care folosește siliciul în construcția eșapamentului. Pe cadran pot fi observați indecșii de dimensiuni mari, acoperiți în Super Luminova, o fereastră de dată mărită prin lupa geamului safir și indicatoarele late, optime pentru citirea la adâncimi mari.

Carcasa măsoară 42,2mm în diametru și, ca în cazul oricărui ceas „scufundător“ respectabil, vine însoțită de un bezel rotativ unidirecțional și de o curea realizată dintr-un material similar cu cel al velelor. Capacul închide lista detaliilor de inspirație marină cu imaginea unui scafandru, gravată pe spate și vizibilă doar de către purtător atunci când nu explorează adâncimi maritime.

Citește și Orologeria elvețiană încotro?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii