Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Twitter închide aplicațiile pentru Android și iOS ale TweetDeck - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Social media |
|

Twitter închide aplicațiile pentru Android și iOS ale TweetDeck

tweetdeck.jpg
Twitter a anunțat că închide versiunile pentru sistemele de operare mobile Android și iOS ale TweetDeck, companie cumpărată de serviciul de microblogging în 2011. 

TweetDeck este poate cel mai apreciat client de Twitter existent pe piață, așa că vestea este una proastă pentru utilizatorii de dispozitive mobile.

Aplicațiile TweetDeck pentru Android și TweetDeck pentru iOS vor fi retrase din magazinele Google Play și App Store la începutul lunii mai. Twitter se va concentra pe dezvoltarea versiunii web a TweetDeck, se mai arată în articolul publicat pe blogul oficial al companiei.

Un alt aspect important anunțat este renunțarea la integrarea cu Facebook a TweetDeck. Twitter vrea ca serviciul să fie folosit doar pentru accesarea platformei sale.

Ca o ironie, anunțul legat de închiderea aplicațiilor a fost făcut pe blogul TweetDeck găzduit de serviciul Posterous, cumpărat de Twitter în urmă cu un an și care, ați ghicit, va fi și el închis. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii