Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 TVR Moldova plătește 91.679 de euro pentru transmisia digitală terestră peste Prut - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

TVR Moldova plătește 91.679 de euro pentru transmisia digitală terestră peste Prut

Societatea Română de Televiziune și-a asigurat difuzarea în format digital terestru pe teritoriul Republicii Moldova a programului „TVR Moldova” contra sumei de 91.679 de euro cu TVA inclus, potrivit unui anunț de atribuire publicat Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), informează Media Expres.
tvr.jpg

Serviciul de difuzare se realizează în format digital MPEG-4SD DVB-T2 folosind sistemul digital terestru pe Multiplexul national A pe teritoriul Republicii Moldova, operat de Intreprinderea de Stat „Radiocomunicații”, omologul Societății Naționale „Radiocomunicații” din România, care asigură transmisia canalelor TVR în țara noastră.

Contractul a cărui valoare este de 412.566 lei pentru un an a fost atribuit la 7 martie 2017 și a fost publicat în 5 aprilie, fiind realizat prin negociere fără anunț de participare deoarece „serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate”.

Tot pe SEAP în martie a apărut informația că Televiziunea Română plătește 38 de milioane de lei cu TVA pentru retransmisia timp de trei luni a programelor sale de către Societatea Română de Radiocomunicații SA.

VEZI VOLUMUL DE PUBLICITATE TV LA SUPERMARKETURI – TRIMESTRUL I 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii