Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Turner își extinde oferta de divertisment în Europa Centrală şi de Est - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Turner își extinde oferta de divertisment în Europa Centrală şi de Est

hannesheyelmann.png
Turner Broadcasting System (TBS) își va reorienta strategia în Europa Centrală și de Est, prin diversificarea portofoliului de divertisment, și a anunțat crearea unei noi structuri regionale cu sediul la München și o nouă echipă de conducere, conform site-ului „Media Expres”.

În prezent, TBS operează patru televiziuni: două pentru copii, Cartoon Network și Boomerang, una dedicată filmelor de calitate, Turner Classic Movies, și televiziunea internațională de știri CNN.

Compania este decisă să creeze o ofertă mai atrăgătoare, cu o gamă mai largă de divertisment pentru toate vârstele, se arată în comunicatul difuzat de biroul Turner de la București, preluat de Media Expres. Pentru implementarea acestei strategii a fost numită o nouă echipă de conducere și activitatea a fost organizată pe o nouă regiune, care cuprinde ţările de limba germană, Benelux, Europa Centrală și de Est și Rusia.

Conform anunţului făcut anul trecut de Gerhard Zeiler, președintele Turner Broadcasting System International, Hannes Heyelmann va conduce noua regiune, fiind numit Senior Vice President și Managing Director pentru Germania, Austria, Elveţia, Benelux, Europa Centrală și de Est și Rusia.

Alături de alţi patru colegi, el face parte și din noua echipă de management a Turner Broadcasting System Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). Hannes Heyelmann îi va raporta direct lui Giorgio Stock, președintele Turner Broadcasting System EMEA.

După lansarea a trei televiziuni de divertisment de calitate în Germania – TNT Film, TNT Serie și glitz* – Heyelmann își va folosi experienţa pentru a coordona noua strategie regională. El s-a alăturat echipei din München în funcţia de director de dezvoltare și distribuţie în 2006, după ce a lucrat în birourile Turner din Londra și Atlanta. În 2007 a fost numit director general al diviziei de divertisment, iar în 2009 – director general pentru ţările de limba germană.

Din echipa lui Hannes Heyelmann fac parte Anke Greifeneder, vicepreședinte de programe și creaţie, și Matthias Heinze, vicepreședinte operaţiuni comerciale, marketing și comunicare. Ambii directori sunt în echipa Turner de mai mulţi ani: Anke Greifeneder, care a lucrat pentru Viacom, este la Turner din 2007, iar Matthias Heinze, care a lucrat pentru ProSiebenSat.1, s-a alăturat echipei Turner în 2008.

Printre numirile cheie se mai numără directorul de creaţie, Hagen Biewer, și directorul de planificări de programe și prezentări, Sylvia Nagl, ambii promovaţi din interiorul companiei. Responsabilităţi extinse în regiune au primit și directorul de dezvoltare și distribuţie, Ralf Gabor, precum și Malgosia Chapman, director de marketing și comunicare.

Sediul regional al companiei Turner pentru Germania, Austria, Elveţia, Benelux, Europa Centrală și de Est și Rusia este în München, iar echipa este formată din aproximativ 100 de angajaţi, inclusiv cei din birourile din Londra, Varșovia, București, Budapesta și Moscova.

Biroul din România continuă să susţină local operaţiunile de distribuţie, marketing și comunicare, cu Cristina Valasutean în funcţia de manager de distribuţie și Laura Manole în funcţia de asistent de distribuţie, ambele responsabile pentru România, Ungaria, ţările adriatice şi balcanice. Alina Bratu, care va prelua și atribuţiile de marketing, va ocupa funcţia de Marketing & PR Executive pentru România. Andreea Spasova va supraveghea activităţile de Marketing şi PR pentru România, Rusia, Bulgaria şi ţările balcanice din biroul de la Londra.

Turner Broadcasting System (TBS) Europe operează în prezent 25 de televiziuni in 22 de limbi, în peste 100 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Printre ele se numără CNN International, Cartoon Network, Boomerang, Cartoonito, Boing, Adult Swim, TNT, TCM şi glitz*. Compania este lideră în inovaţie şi dezvoltare, brandurile sale fiind disponibile pe mai multe platforme: web, VOD, DVD, telefonie mobilă, jocuri, produse sub licenţă, publicaţii şi cele mai noi medii de distribuţie. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii