Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Turner Broadcasting System are un nou director de distribuţie pentru Europa Centrală şi de Est şi Rusia - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Turner Broadcasting System are un nou director de distribuţie pentru Europa Centrală şi de Est şi Rusia

Turner Broadcasting System l-a numit pe Dominik Tzimas în funcţia de director de distribuţie pentru Europa Centrală şi de Est şi Rusia începând cu luna ianuarie 2015, informează Media Expres. Din noua sa poziţie, Tzimas se va ocupa de dezvoltarea distribuţiei Turner atât în România, cât şi în celelalte pieţe din regiune.
Dominik Tzimas

Dominik Tzimas îşi va desfăşura activitatea din biroul Turner de la Varşovia şi va fi subordonat lui Matthias Heinze, vicepreședinte operaţiuni comerciale pentru Germania, Austria, Elveţia, Benelux, Europa Centrală și de Est și Rusia. Din echipa lui Dominik Tzimas fac parte Cristina Valasutean, manager de distribuţie pentru România, Ungaria şi ţările balcanice, Mikolaj Dorozala, manager de distribuţie pentru Polonia; Tatyana Kalita, manager de distribuţie pentru Rusia; şi Barbora Sopkova, manager de distribuţie şi conţinut pentru Europa Centrală și de Est și Rusia.

Dominik Tzimas s-a alăturat echipei Turner după ce a lucrat la AMC/Chello Central Europe, unde a ocupat funcţia de Country Manager Polonia şi pe cea de Regional Sales Director pentru Cehia, Slovacia şi România.

În trecut, Tzimas a deţinut poziţii de conducere în cadrul unor companii importante în industria de print, cum ar fi Axel Springer şi Bauer Publishing. La Turner, el este mandatat să se ocupe de distribuţie şi de sindicalizarea conţinutului pentru televiziunile Cartoon Network, Boomerang, TCM, dar şi pentru producţiile TNT.

Turner Broadcasting System International (TBS) opereză mai multe televiziuni-fanion printre care CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies, în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi Asia Pacific.TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros şi HBO şi operează 160 de posturi de televiziune, 33 de branduri în 37 de limbi, în mai mult de 200 de ţări.

La nivel local, TBS operează 46 de televiziuni, în 13 limbi, în 38 de ţări din Asia Pacific; 74 de televiziuni, în 23 de limbi, în 124 de ţări din EMEA; şi 49 de televiziuni, în 3 limbi, în 44 de ţări din America Latină.

Pe lângă televiziunile enumerate mai sus, compania mai deține CNNj, CNN en Español, HLN, Cartoon Network, Cartoonito, Boing, Boomerang, Oh!K, Pogo, Toonami, Tooncast, Tabi Channel, TNT, Turner Classic Movies, TBS veryfunny, WB, HBO, Mondo TV, Glitz*, Silver, Star!, HTV, Infinito, I.Sat, MuchMusic, truTV, Space şi Chilevisión. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.

Time Warner este și proprietarul Central European Media Enterprises care deține în România grupul Pro TV.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii