Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Topul celor mai bogați oameni din Marea Britanie - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Topuri |
|

Topul celor mai bogați oameni din Marea Britanie

Doi dintre cei mai bogați antreprenori din Marea Britanie au o avere de peste 14,5 miliarde de dolari. Ei și-au mutat compania din India în Londra în 1979 și ocupă, azi, locul 69 în rândul celor mai bogați oameni din lume, potrivit topului Forbes.
marea britanie

Frații Hinduja, originari din India, cu o avere estimată la 14,5 miliarde de dolari, ocupă locul 1 în rândul celor mai bogați oameni din Marea Britanie și locul 69 în rândul celor mai bogați oameni din lume, potrivit topului Forbes. Ei conduc grupul de companii Hinduja și activează în domeniul financiar şi industrie. Compania a fost înfiinţată în India în 1914 şi apoi mutată în Londra în 1979.

Frații David și Simon Reuben, care conduc compania Reuben Brothers, au o avere estimată la 13,7 miliarde de dolari,ocupând  al doilea loc în rândul celor mai bogați oameni din Marea Britanie și sunt urmați de al şaselea duce de Westminster și familia sa, Gerald Cavendish Grosvenor cu o avere de aproximativ 12,6 miliarde de dolari.

Charles Cadogan împreună cu familia sa ocupă al patrulea loc, cu o avere de 7,2 miliarde de dolari, ei dețin un portofoliu imobiliar în valoare de peste șase miliarde de dolari, iar Bruno Schroder, director non-executiv Schroders, cu 5,9 miliarde de dolari ocupă locul cinci.

Al șaselea loc esteocupat de traderul Joe Lewis cu o avere estimată la 5,4 miliarde de dolari, iar pe locul șapte se află frații David și Frederick Barclay cu 5,2 miliarde dedolari.

Philip și Cristina Green, care dețin printre altele lanțul britanic de retail Topshop, cu o avere de 5,1miliarde de dolari se află pe locul opt.

Supranumit  „Regele Diamantelor” și „Noul Harry Winston”, Laurence Graff este fondatorul companiei Graff Diamonds, are o avere de 5 miliarde de dolari și ocupă locul nouă.

Ultimul loc este ocupat de vicepreședintele executiv al Sport Direct, Michael Ashley, cu o avere estimată la 4,9 miliarde de dolari.

Care este țara în care tot mai mulți greci vor să își găsească de lucru

Topul celor mai bogați oameni din Grecia

Cine este cel mai bogat om de afaceri din China

Suma averilor primilor zece miliardari francezi depășește PIB-ul Greciei

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii