Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Topul celor mai căutate destinații de vacanță din Europa, în acest an - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Travel |
|

Topul celor mai căutate destinații de vacanță din Europa, în acest an

Spania se află pe primul loc în topul țărilor din Europa în care turiștii își doresc să meargă în vacanță, în 2015, potrivit studiului The Global Tourism Monitor, realizat de Mercury Research.
spania barcelona

Deși mai bine promovate decât Spania, țări precum Franța și Italia sunt următoarele destinații în clasament, vizate de turiști pentru vacanța de anul acesta.

Doar 1% dintre turiștii străini iau în considerare petrecerea vacanței în România, în 2015.

Deși Bulgaria are un scor mai mic decât România în ceea ce privește recomandările turiștilor care au vizitat această țara, la nivel de marketing turistic situația se inversează. Bulgaria este mai bine promovată decât România, 4% dintre străini au văzut reclame sau oferte turistice pentru această destinație în comparație cu 2% pentru România.

Dacă 8% dintre turiștii din întreagă lume au văzut reclame sau oferte turistice despre Spania, procentul se ridică la 13% când vine vorba despre Franța și Italia.

Citește și: Topul celor mai scumpe orașe pentru expați. Pe ce loc se află Bucureștiul

Studiul a fost realizat de Mercury Research împreună cu Asociația Global Market Research în prima jumătate a anului 2015, pe un eșantion de 16.800 de respondenți din 24 de țări din Europa, America, Asia-Pacific, Africa și Orientul Mijlociu și oferă informații despre 111 destinații turistice.

Top 10 destinaţii de vacanţă din Europa vizate pentru 2015:

  1. Spania
  2. Italia
  3. Franța
  4. Grecia
  5. UK
  6. Austria
  7. Turcia
  8. Croația
  9. Belgia
  10. Cehia

Vezi care sunt cele mai căutate destinaţii din Europa pentru city break-uri

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii