Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Top 10 cei mai tineri miliardari ai planetei - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Cariere |
|

Top 10 cei mai tineri miliardari ai planetei

Cei mai tineri zece miliardari ai planetei au o avere însumată de aproape 60 de miliarde de dolari, iar ocupantul primul loc în acest clasament are numai 24 de ani.
Evan Spiegel

Locul 1250 Evan Spiegel (Statele Unite), 24 de ani, 1,5 miliarde de dolari. Spiegel este CEO şi cofondator al companiei Snapchat.

Locul 1250 – Bobby Murphy (Statele Unite), 25 de ani, 1,5 miliarde de dolari. Murphy este cofondatorul Snapchat alături de Evan Spiegel

Locul 847 – Julio Mario Santo Domingo III (Statele Unite), 29 de ani, 2,2 miliarde de dolari. Julio Mario Santo Domingo III este unul dintre cei patru moştenitori ai columbianului Julio Mario Santo Domingo, cel care a deţinut Bavaria Brewery.

VEZI TOPUL CELOR MAI BÂTRÂNI MILIARDARI AI LUMII

Locul 16 – Mark Zukerberg (Statele Unite), 30 de ani, 33,4 miliarde de dolari. Zuckerberg este Preşedinte, CEO şi cofondator al reţelei de socializare Facebook.

Locul 170 – Dustin Moskovitz (Statele Unite), 30 de ani, 7,9 miliarde de dolari. Moskovitz este, alături de Mark Zuckerberg, cofondatorul facebook, dar a părăsit compania în 2008, pentru a demara proiectul Asana, o companie de software.

Locul 603 – Tom Persson (Suedia), 30 de ani, 3 miliarde de dolari. Persson este cel mai tânăr membru al familiei care a pus bazele retailerului H&M.

Locul 1118 – Anton Kathrein, Jr. (Germania), 30 de ani, 1,7 miliarde de dolari. Face parte dintr-o familie care a făcut avere din antene pentru comunicaţiile mobile.

Locul 360 – Elizabeth Holmes (Statele Unite), 31 de ani, 4,5 miliarde de dolari. A fondat o companie de analize medicale şi este cea mai tânără femeie antreprenor din Topul miliardarilor.

Locul 847 – Tatiana Casiraghi (Statele Unite), 31 de ani, 2,2 miliarde de dolari. Este una dintre cei patru moştenitori ai columbianului Julio Mario Santo Domingo, cel care a deţinut Bavaria Brewery

Locul 1006 – Nathan Blecharczyk (Statele Unite), 31 de ani, 1,9 miliarde de dolari. Este cofondatorul Airbnb, un site care listează peste un milion de case sau camere pentru a fi închiriate.

VEZI TOPUL CELOR MAI BOGATE FEMEI DIN LUME

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii