Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Terranova deschide un nou magazin de peste 1000 mp în incinta Cocor - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Shopping |
|

Terranova deschide un nou magazin de peste 1000 mp în incinta Cocor

Terranova.JPG
Cea mai mare locaţie de shopping Terranova şi-a deschis porţile, miercuri – 5 decembrie, la parterul magazinului Cocor din Bucureşti.

Fanii celebrului brand italienesc se vor putea, astfel, bucura de noile colecţii vestimentare şi accesorii în noul magazin de peste 1000 mp din incinta Cocor. La evenimentul ce va avea loc în aceeaşi zi, primii 1000 de cumparatori sosiţi începând cu ora 18:00 vor primi 1000 de perechi de jeans cadou.

Brand-ul Terranova este prezent în 33 de țări cu peste 460 de magazine.Terranova a intrat în România în anul 2003, prin intermediul companiei Idea Moda.

Din anul 2010, brand-ul Terranova trece în administrarea companiei Emporio din Constanţa, condusă de Camelia Popescu, care deţinea franciza Terranova pentru 4 magazine. În prezent, reţeaua retailerului italian din ţara noastră numără 15 magazine. Principalii concurenţi Terranova de pe piaţa locală sunt: Kenvelo, H&M, C&A, New Look.

Magazinul Cocor s-a redeschis in octombrie 2010 in urma unei investitii de 24,5 milioane de euro. Cu o parcare de 200 locuri si o suprafata de 10.000 mp Cocor gazduieste pe langa Terranova o serie de branduri romanesti si internationale.Inchirierea spatiului in care se va deschide magazinul Terranova a fost intermediata de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox, agent co-exclusiv al proiectului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii