Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Televiziunile preferate ale copiilor în 2012 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Televiziunile preferate ale copiilor în 2012

televiziuni_pentru_copii.jpg
Pe nișa televiziunilor pentru copii și tineret, canalul Disney a fost lider de audiență în anul trecut. Aproape 2,43 milioane de telespectatori s-au uitat cel puțin un minut la acest program.

La nivel național, audiența medie a stației Disney Channel a fost 104.000 de telespectatori pe minut (0,5% rating, all day). În urban, media a fost de 57.000 de persoane pe minut. Indicatorul de audiență reach, care arată numărul de persoane distincte care au urmărit cel puțin un minut programele Disney Channel, în timpul anului 2012, a fost de 2,43 milioane, la nivel național. Toate aceste cifre plasează Disney Channel, un program care se adresează cu precădere adolesecenților, pe primul loc pe nișa televiziunilor pentru copii și tineret.

La mare distanță de Disney se situează programul Cartoon Network, cu o audiență medie de 66.000 de telespectatori pe minut (național), respectiv 30.000 (urban). Indicator reach la nivel național a fost de 2,13 milioane de persoane distincte.

În competiție directă cu televiziunea Cartoon Network s-a aflat programul Minimax, cu audiențe de 64.000 de copii, bunici și părinți (național), respectiv 22.000 (urban). Minimax a avut un reach anual de 1,72 milioane de persoane, la nivel național.   

Pe această nișă foarte disputată și cu un public exigent se mai află canalul Boomerang, cu următoarele audiențe: 34.000 de telespectatori pe minut (național) și 17.000 (urban). Boomerang a înregistrat un reach de 1.25 milioane de telespectatori distincți (național). 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii