Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Televiziunea HBO 2 intră pe piața din România pe 21 martie, iar HBO Comedy se transformă în HBO 3 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Televiziunea HBO 2 intră pe piața din România pe 21 martie, iar HBO Comedy se transformă în HBO 3

Televiziunea HBO 2, dedicată programelor pentru întreaga familie, va fi disponibilă şi în România începând din 21 martie a.c., dată de la care şi televiziunea HBO Comedy se va transforma în HBO 3, informează MEDIAFAX.
HBO.jpg

HBO Europe a anunţat, miercuri, că va face modificări în portofoliul său de televiziuni din Europa Centrală şi de Est.

Astfel, pe 21 martie, HBO va relansa televiziunile sale liniare pentru abonaţii din Europa Centrală şi de Est, propunându-şi să difuzeze inclusiv în România cele mai bune programe prin HBO, HBO 2 şi HBO 3. „Cele trei posturi vor oferi cele mai bune filme, producţii originale HBO şi nu numai, adresate tuturor tipurilor de public”, precizează HBO, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Astfel, HBO va continua să difuzeze în premieră şi în exclusivitate „seriale de top şi blockbustere hollywoodiene, documentare, producţii locale şi evenimente importante din lumea cinematografică, 24 de ore din 24″. De asemenea, principalele seriale produse de HBO vor avea premiera în România în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite.

CITEȘTE: TELEVIZIUNILE STRĂINE AU RAPORTAT PROFITURI ÎN ROMÂNIA

Din 21 martie, televiziunea HBO 2 va fi disponibilă şi în România. „HBO 2 se axează pe programe pentru întreaga familie: de la comedii şi filme pentru copii la filme de acţiune şi thrillere, canalul va oferi programe adresate tuturor. În timpul zilei, copiii vor putea urmări filmele preferate, în timp ce seara este dedicată părinţilor”, potrivit comunicatului HBO.

Începând de la aceeaşi dată, HBO Comedy va deveni HBO 3, „locul în care vor putea fi urmărite producţii HBO noi, dar şi de colecţie”. „Disponibil până la 24 de ore pe zi, HBO 3 va difuza în întregime sezoane ale producţiilor HBO US, precum şi producţii ale HBO Europe”, mai spune HBO.

HBO nu a precizat în grilele căror operatori de cablu şi / sau satelit din România va fi disponibilă televiziunea HBO 2.

Home Box Office Inc. este deţinut de compania Time Warner.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii