Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Televiziunea AXN SPIN intră în grila UPC pe 30 mai - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Televiziunea AXN SPIN intră în grila UPC pe 30 mai

Din această vară, AXN SPIN, televiziunea pentru tineri a Sony Pictures Television, este disponibilă pentru abonații UPC România.
Un varcolac adolescent

Telespectatorii vor putea urmări programe pentru adolescenți și tineri, precum și seriale de top americane: „Un adolescent vârcolac”, „Regele tocilarilor” sau „Test Driv”, dar și: „Lista clienților”, „Cum să scapi nepedepsit”, „Scorpion” și faimoasele serii NCIS, NCIS: NOLA sau NCIS: LA.

AXN SPIN se adresează tinerilor telespectatori, cu vârsta 13-25 ani, în căutare de divertisment televizat ce oferă o experiență captivantă.

AXN SPIN, disponibil în România din 2013, completează oferta televiziunilor Sony Pictures Television deja existente în oferta UPC România: AXN, AXN White, AXN Black.

Sony Pictures Television, companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. SPT are 19 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 13 ţări în afara Statelor Unite, menţinând birouri în 31 de ţări.

Portofoliul global SPT conţine 150 de posturi în 178 de ţări, ajungând astfel, cumulat, la mai mult de 1,3 miliarde de abonaţi din întreaga lume. Pe lângă acestea, SPT creează conţinut original şi gestionează activitatea site-ului de video premium Crackle.

CITEȘTE: CINE SUNTEM?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii