Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Sony: Impermeabilul Xperia Z5 nu ar trebui scufundat! - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Sony: Impermeabilul Xperia Z5 nu ar trebui scufundat!

Vești proaste dacă plănuiai să-ți scufunzi telefonul Xperia Z5, pentru că în ciuda campaniilor de promovare în care noile modele Sony Xperia erau puse în acvariul cu pești sau la pisicină, Sony a modificat instrucțiunile de folosire ale dispozitivului în ghidul adresat utilizatorilor. Mai exact, Sony scrie că nu ar trebui să pui terminalul sub apă, fiindcă îți vei pierde garanția, scrie techradar.
sony

Impermeabilizare a contribuit foarte mult la vânzarea gamei Xperia, iar Z5 are certificarea IP68, în ceea ce privește rezistența la apă și praf.

Xperia Z5 a fost scufundat în apă de la robinet timp de 30 de minute la adâncimi de până la 1,5 metri. Cu toate astea, în varianta actualizată a ghidului pentru utilizatori Sony scrie că evaluarea IP a terminalului a fost efectuată în condiții de laborator, iar telefonul era setat pe modul Standby.

Astfel că, Sony avertizează userii să nu folosească dispozitivul pentru a face fotografii subacvatice sau în orice alt tip de activitate de acest gen, inclusiv înotul sub apă, pentru că nu poate garanta în acest context că telefonul nu se va deterioara, nefiind testat în toate scenariile posibile. Totuși, rămâne unul dintre cele mai bune terminale în ceea ce privește impermeabilizarea.

Actualizarea ghidului pentru utilizatori se aplică celor trei modele Xperia Z5 și se găsește pe site-ul oficial al Sony.

Care este cel mai criticat aspect al Windows 10

Microsoft descarcă Windows 10 pe calculatorul tău, din oficiu, pentru orice eventualitate

Display inovator la iPhone 6S și 6S plus

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii