Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Show-ul Chanel Primăvară - Vară 2017 Haute Couture - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Modă |
|

Show-ul Chanel Primăvară – Vară 2017 Haute Couture

Pe 24 ianuarie, în Paris, capitala modei și a rafinamentului estetic, a avut loc show-ul de prezentare a colecției Chanel Primăvară – Vară 2017, unde celebritățile internaționale au fost prezente, purtând ținute, accesorii și make-up Chanel.
Olga KURYLENKO_Spring-Summer 2017 Haute Couture Collection

Colecția Primăvară – vară 2017 a avut-o pe Lily-Rose Depp în prim plan, ambasadoarea Chanel și imaginea parfumului N5 L’Eau, Lily fiind și mireasa show-ului.

Printre celebritățile care au fost prezente la spectacol și au purtat Chanel se numără Vanessa Paradis, la rândul ei ambasadoare Chanel, care a purtat în cadrul evenimentului o jachetă din tweed alb și negru, din colecția Paris – Cosmopolite 2016/17.

G-DRAGON_Spring-Summer 2017 Haute Couture Collection

Cântăreața koreană G-DRAGON a purtat broșa Chanel „Voie Lactée” din aur alb de 18K și diamante. Anna Mouglalis, un alt ambassador Chanel, a purtat în cadrul evenimentului un deux-pièces format dintr-o rochie și o jachetă din tweed alb, un pardesiu din lână albă și o geantă Chanel.

Alte celebrități prezente la show-ul chanel au fost Caroline De Maigret, actrița britanică Ellie Bamber, actrița franceză Alma Jodorowsky, cântăreața koreană Park Shin-Hye, modelul chinez Liu Wen și actrița Lucy Boynton. Cântăreața franceză Cécile Cassel, actrița ucraineană Olga Kurylenko și actrița Céline Sallette au purtat și ele piese din colecția Chanel, accesorizate cu pantofi și genți ale aceluiași brand.

Vezi Galeria CHANEL Spring-Summer 2017 Haute Couture show

De asemenea au fost prezenți și  modelul scoțian Stella Tennant, actrița Alysson Paradis, actorul Guillaume Gouix și mulți alții.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii