Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Serviciul Digi Play, gratuit pentru clienţii Digi Mobil şi Digi Net - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Telecom |
|

Serviciul Digi Play, gratuit pentru clienţii Digi Mobil şi Digi Net

RCS & RDS lansează o  nouă campanie promoțională pentru clienții noi și existenți Digi Mobil și Digi Net Fiberlink 300/500/1000, prin care oferă acestora posibilitatea de a urmări conținutul video disponibil pe Digi Play, fără niciun cost suplimentar la abonament până la data de 31 decembrie 2016. Promoția este disponibilă clienților care își activează serviciul Digi Play în perioada 2 septembrie - 31 decembrie 2015.
shutterstock_152118053

Serviciul Digi Play este disponibil prin platforma Digi Online și poate fi accesat doar de către clienții companiei la minim un serviciu Digi. În perioada 2 septembrie – 31 decembrie 2015, clienții RCS & RDS care nu se încadrează în criteriile campaniei promoționale, se pot abona la Digi Play pentru doar 5 lei pe lună (TVA inclusă), de la 15 lei pe lună (TVA inclusă).

De asemenea, utilizatorii existenți care au avut serviciul activ în luna august, vor beneficia de acces nelimitat la conținutul Digi Play, fără niciun cost la abonament, în perioada promoțională.

Pentru a beneficia de conținutul disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie să se înregistreze și să activeze serviciul în Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont în aplicația Digi Online, vor putea sa acceseze Digi Play, folosind datele de conectare valabile pentru aceasta platformă.

Digi Play conține o bază variată de peste 850 de filme și peste 2.500 de episoade de seriale care acoperă preferințele întregii familii: de la filme de dragoste la acțiune, de la comedii la aventura, de la ficțiune la animație, de la drama la thriller sau filme de artă, conținut dedicat copiilor, documentare, telenovele și conținut propriu marca Digi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii