Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Șeful IKEA: România are potențial pentru 9 magazine - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Bunuri de consum |
|

Șeful IKEA: România are potențial pentru 9 magazine

România ar putea avea nouă magazine IKEA în anii următor și prospectează piața pentru următoarele patru unități, potrivit lui Stefan Vanoverbeke, Retail Manager IKEA pentru Europa de Sud Est.
Stefan Vanoverbeke_2

„România este cea mai mare piață din regiune. Vedem un potențial în România pentru nouă magazine și ne uităm und ear putea fi amplasate următoarele patru”, a mai spus Stefan Vanoverbeke.

Al doilea magazin IKEA, care va fi situat în bulevardul Theodor Pallady, va fi mai mare decât cel din Băneasa, însă nu există deocamdată o dată oficială la care va fi inaugurat. În noul magazin IKEA vor mai lucra aproximativ 400 de persoane.

În anul de catalog 2015 (1 septembrie 2014 – 31 august 2015), magazinul IKEA din România a înregistrat cea mai mare creștere de la intrarea pe piață – 12,37%. IKEA România a avut vânzări de peste 424 de milioane de lei, fără TVA și peste 3,2 milioane de persoane care au trecut pragul magazinului.

Departamentul IKEA FOOD, format din restaurantul IKEA, Magazinul de Delicatese Suedeze și Bistro a înregistrat vânzări cu 9,63% mai mari față de anul trecut. În anul de catalog 2015, vânzările IKEA FOOD au reprezentat 8% din totalul vânzărilor IKEA România.

În anul de catalog 2015, au fost înregistrate 35.354 de comenzi online, reprezentând aproximativ 8% din totalul vânzărilor IKEA România. Cele mai multe comenzi vin din București, urmat de Cluj, Timișoara și Iași, în total reprezentând 50% ponderea în totalul vânzărilor serviciului de comenzi online. Valoarea celei mai mari comenzi a fost de 30.138 lei (TVA și servicii incluse).

CITEȘTE ȘI

Studiu IKEA: 74% dintre bucureșteni mănâncă în bucătărie de luni până vineri

IKEA România are un nou șef

IKEA a obţinut certificatul de urbanism pentru magazinul din Theodor Pallady (București)

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii