Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Șeful Google România va ocupa o nouă funcție în Singapore - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Șeful Google România va ocupa o nouă funcție în Singapore

Dan Bulucea, care conduce Google în România, va părăsi funcția în luna iunie, când va deveni director new business pentru regiunea Asia Pacific.
Dan Bulucea

Potrivit unui anunț al companiei, Dan Bulucea, actualul Country Manager Google România, va ocupa funcția de director al diviziei new business în Singapore, unde va avea responsabilitatea de a dezvolta noi oportunități de afaceri în India, China, Japonia, Australia și Noua Zeelandă.

Dan Bulucea a fost responsabil pentru dezvoltarea prezenței și strategiei Google în România, de la deschiderea biroului local în 2010. În acești aproape șase ani, eforturile Google România s-au concentrat pe sprijinirea companiilor românești în utilizarea  tehnologiilor online, promovarea tradițiilor și culturii românești cu ajutorul tehnologiei digitale (pe platforme precum Google Cultural Institute) și dezvoltarea abilităților digitale în România, prin proiecte specifice în zona educației.

Dan Bulucea va conduce în continuare biroul local până la numirea noului Country Director al Google Romania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii