Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Schimbare în marketing: Manuela Ciugudean-Toma s-a mutat de la Intel la PwC - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Lideri |
|

Schimbare în marketing: Manuela Ciugudean-Toma s-a mutat de la Intel la PwC

Manuela Ciugudean-Toma va coordona echipele de marketing din cele 11 ţări din regiunea Europei de Sud-Est unde este prezentă compania de consultanță PwC.
Manuela Ciugudean_pref

Mă bucură venirea Manuelei la conducerea echipei de marketing a PwC din regiunea Europei de Sud-Est. Sunt convins că experienţa şi entuziasmul ei pentru managementul de brand vor contribui la întărirea imaginii PwC ca lider pe piaţa serviciilor profesionale”, a declarat Ionuţ Simion, Country Managing Partner al PwC România.

Ea va fi responsabilă de dezvoltarea unei strategii integrate de marketing şi comunicare în toată regiunea Balcanilor.

Am ales PwC şi pentru că rezonez cu pasiunea firmei pentru inovaţie, inclusiv în ceea ce priveşte activitatea de marketing şi comunicare, şi cu angajamentul acesteia de a contribui la rezolvarea unor probleme importante pentru societate”, a declarat Manuela Ciugudean-Toma, Liderul Echipei de Marketing şi Comunicare a PwC în Europa de Sud-Est.

Manuela are peste 15 ani de experienţă în elaborarea şi gestionarea unor campanii de marketing în mai multe ţări europene. Înainte de alăturarea PwC, a condus echipa de marketing a Intel Corporation în ESE. De asemenea, de-a lungul carierei, Manuela a mai lucrat în echipele de marketing şi de comunicare ale diviziei din România a Băncii Mondiale, la Ministerul Comunicaţiilor şi la agenţia de PR şi Public Affairs Grayling.

Ea a absolvit Facultatea de Jurnalism, cu specializarea Relaţii Publice şi Publicitate, din cadrul Universităţii Bucureşti, începându-și cariera ca jurnalist. Manuela îşi petrece mare parte din timpul liber în natură, alături de familie, fiind pasionată de călătorii, literatura sud-americană şi formaţia Depeche Mode.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii