Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Save your skin signé La Roche - Posay - Forbes.ro
Cautare, Contributor

"Fashion is like eating. You shoudn't stick with the same menu." Kenzo Takada www.codenoir-style.com

Lifestyle |
|

Save your skin signé La Roche – Posay

Săptămâna trecută a fost lansată la Point campania Save your skin semnată de frumosul brand francez La Roche-Posay.
18664698_1550245124995133_6914553007721471560_n

Nu se putea să nu fie o zi cu soare pentru lansarea patch-ului fotosensibil care, cu ajutorul unei aplicații de telefon, dă informații despre nivelul radiațiilor UV cât și remindere pentru aplicarea produselor de protecție solară. Plasturele este gratuit și poate fi comandat în limita stocului disponibil exclusiv de pe site-ul http://www.laroche-posay.ro/saveyourskin.

Campania are poate cel mai simpatic spot de promovare pentru verificarea alunițelor (m-am uitat ca un copil de vreo 5-6 ori și mă gândeam oare cum a arătat briefing-ul pentru agenția de publicitate care a realizat proiectul).

În cadrul evenimentului, au vorbit dr. Victor Clătici, medic primar dermatolog, Claudia Florea, brand manager La Roche-Posay și Sonia Argint-Ionescu, prezentatoare TV a emisiunii „Vreau să fiu sănătos”. 

Nu am apucat să-mi fac un control de alunițe suspecte, dar am testat noile produsele solare Anthelios de la La Roche-Posay, o gamă pe care o folosesc de ceva vreme și care-mi place mult. Cât despre aplicația My UV Patch, nu numai că am testat-o, dar am păstrat-o mai multe zile să văd cum funcționează, spre marea satisfacție a colegilor și prietenilor care îmi atrăgeau atenția că am o inimioară bleu pe mână.   

 Regret doar că nu am reușit să-mi fac poze cu dalmațianul (se pare că petele lui sunt în regulă). 

Ce mai este bine de reținut și de dat mai departe, cum suntem în pragul verii: nu uitați de Zilele Protecției solare, campania națională de testări gratuite pentru controlul alunițelor: 40 de orașe, 250 medici! Găsiți pe www.protectiasolara.ro detalii despre cabinetele unde se fac testările. Si mai ales nu minimalizați importanța protecției solare. O vară minunată la toată lumea! 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii