Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 SAP și Google semnează un parteneriat pentru lansarea soluției Android for Work - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

SAP și Google semnează un parteneriat pentru lansarea soluției Android for Work

Dezvoltatorul de soluţii software de business SAP a semnat un parteneriat cu Google pentru dezvoltarea soluției Android for Work, care permite angajaților să utilizeze la locul de muncă dispozitivele mobile personale cu sistem Android și să treacă de la activitățile legate de serviciu la cele personale și viceversa, fără grija controlului asupra datelor.
tehnologie_gadget.jpg

„În ultimul timp, se poate observa o creștere a numărului de angajați care aduc propriile dispozitive Android la locul de muncă. În acest sens, SAP, lider în dezvoltarea și implementarea de aplicații de business pe platforma Android, va oferi clienților soluția Android™ for Work – o metodă simplă și sigură de a utiliza dispozitivele proprii Android, indiferent de versiunea sistemului de operare al acestora, în cadrul serviciului. De asemenea, cele mai importante aplicații de business SAP vor putea fi instalate pe Android for Work”, a declarat Dirk Boessmann, vicepreședinte senior al diviziei Mobile Development din cadrul SAP.

SAP România  a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de circa 27 de milioane de euro, în creştere cu peste 16% faţă de anul anterior. Compania are aproximativ 400 de angajaţi în cele trei centre Nearshore, de la Timişoara, Bucureşti şi Cluj, dar îşi propune să crească numărul lor cu până la 600, în următorii doi ani.

SAP AG, cel mai mare producător mondial de software şi tehnologie pentru afaceri, este prezent pe piaţa românească încă din 2002, când Valentin Tomşa a pus bazele acestei subsidiare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii